Kuudes kerta lapsettomuuspoliklinikalla. Odotukset korkealla ja tunteet on mitä on. Lääkärikin oli ajoissa kerrankin helpotti tilannetta kummasti kun pääsi ilman puolen tunnin odottelua vastaanotolle. 

Sitten päästiin asiaan ja alakerran ultraan, joka olikin sitten masentavaa kuunneltavaa. Se mikä oli viimeksi ollut toiveissa kasvaa ei ollutkaan enään siellä. Eli ei siis mitään toivettakaan inseminaatiosta tällä kierrolla. Siihen hetkeen maailma pysähtyi hetkeksi. Jotenkin eilen jo aisti ettei mitään ole kun olisi onnistunut liian hyvin minulle tämä juttu, kaikki pitää mennä vaikeimman kautta läpi.

Uusi lääkäri ei oikein tiennyt miten pitäisi tästä nytten jatkaa, joten olo kävi entistä masentuneeksi mutta onneksi vanhempi kollega pelasti tilanteen ja uusi suunnitelma saatiin tehtyä.

Primolut:lla tyhjennysvuoto, sitten neljännestä kierropäivästä kahdeksanteen Clomifem:iä ja lisäksi viel kaksi päivää Conal-F pistoksia ja sitten ultraan uudestaan heinäkuun lopulla. Onneksi poliklinikan kesäsulku ajoittui kuukautisten ja lääkityksen ajalle niin ei isompaa haittaa aiheuta.